View Single Post
Staro 22.10.2001., 10:54   #1
sbp
PC Ekspert

Datum registracije: Sep 2000
Angry #!#* virusi...

Hmm, bas primjetih da nemam rubriku u koju ovaj thread postat, al ajde, moze i tu...

Uglavnom, kaj mislite o ovim novim generacijama virusa poput Code Red-a, Nimda-e i slicnih sranja...

Bash sam cito u Overclocking-u thread 'Kolko ste stvari skurili s overclockanjem...' pa posto osobno nisam nis skurio, nemam kaj pametno tam za napisat, al sam se sjetio neceg drugog:

"Kolko puta su vas s*ebali virusi..."

Ja imam naime bogatu paletu 'iskustava' s virusima, jer mi je jos '98. (Mislim da je bilo '98.) CIH (Chernobyl Virus) formatiro hard i flash-o bios na plochi (QDI, jumperless, pa nije imala ni bios-flash-jumper), i uglavnom spusio sam sve kaj sam radio u periodu 92-98.

A bas sam krajem 8 mjeseca imo show sa Code Red II (Trojan.Boot ili kak se zvao), i 2 tjedna nakon toga i sa Nimdom...

Znam da bute rekli "Ljudi kad se opeku i na jogurt pushu", i da bute pitali zakaj nisam stavio ovo il ono na stroj, al eto, nisam...

A meni osobno, ta nova sranja koja ne dolaze prek mejla nek koriste rupe u Windozama i IIS-u se cine zaista opake. Fala bogu pa ovi nisu nis pretjerano sjebavali ko CIH, al da ce bit i novih generacija sa CIH-ovim 'mogucnostima', mislim da oce...

Eto, ak neko ima jos kakvih iskustava s tim ("S*ebo mi virus stroj" ili slicno), mozete to podjeliti s nama ovdje ...
sbp je offline   Reply With Quote