View Single Post
Staro 10.03.2007., 19:08   #33
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006

Ima jedna firma u Vž-u, XXXXXXX

JA- Dobar dan
ON- ( tipka na kasi nešt ) veče!
JA- ( gledam van, vani sunce prži ) Imate 12cm ventilatore, papst, revoltec, bilkoji tiši... ?
ON- ( tipka ) aha, samo tren...
JA- ( gledam po dućanu stalaže i sl. u oči mi uleti neka grafa, čini mi se neka GF-ica, košta 1300kn, gledam dalje, opet ta ista grafa košta 950kn . Da sam imo pare uzeo bi ovu na "akciji" )
ON- Šta ste trebali? ( dalje tipka )
JA- 12cm ventilatore najtiše koje ima...
ON- ( ustane se sa stolca i ide do te iste stalaže di sam ja bio maloprije, i pjevuši si nešt. Gleda po nekim kutijama, stalažama. kod monitora... )
ON- Huh, Kako nema... ( mrmolji si u bradu ) Dođe na 2m ispred mene, pogleda me i zavikne: Nemamo! ( neki šaljivđija )
JA- Jel se može naručit? ( već pušem pomalo )
ON- Može, može.
JA- ( ugledam vent na stalaži iza tipkovnice, krenem da ću ga uzeti da odnesem na blagajn, ovaj skoči do nekih kutija )
ON- Imamo USB hub-ove koji svjetle, ( brzo počne: blink, blink, blink, blink )
JA- Ništa, Hvala. Doviđenja!
ON- dalje se igra tim HUB-om, blink , blink , blink. I kaže sutra stiže roba navratite oko 4h.

Sutradan ja dođem ,sve me čekalo na blagajni. Uredno platim.
Hvala Doviđenja
Doviđenja

Sad za svaku komponentu idem kod njih. Em zbog brze dostave robe, em zbog kvalitete ( misli se da ništ ne krepava il nije roknuto dok kupiš ) em zbog trgovca nutra koji si je ( kad sam zadnji puta bio ) te HUB-ove spelo na komp da mu svjetle ko disko. I stalno nekog vraga tipka
Juggernaut je offline