ma mislim da kao i sto ljudi kazu nekad treba biti bezobrazan,ima malo previse bahatih firmi i ljudi koji rade u njima sto ides finije to je prodavac u firmi bahatiji pa onda ti nista nepreostaje drugo nego da si bezobrazan i onda se cude kad podignes glas! A ovaj kolega vjerojatno mora ici u "msan" jer tamo sam i ja isao u vezi dvd-a i posvadjao se dole u servisu,umjesto da mi daju novi oni me vozaju 4-5 puta tamo i nazad di potrosis vise benzina nego sto taj dvd usitinu dodje i jos mi vrate nazad dvd i vele sve radi ja dodjem doma ono smrzava se sve i nista ne radi,pa sad di je tu logika u svemu i jos u ve-milu postanu bezobrazni cim ih pitas "sta nemozete vi pogledat tu i tu komponenetu",a nedaj boze da ih pitas za slanje u ovlasteni servis doticne komponente,pa ve-mil mi je bio 10 puta bolji kad su bili u onoj šupi od prostora u voltinom nego sad kad su se "europejski" digli i nalaze se sad u bivsoj "nami",ustvari tak vecina firmi kad se razmase prestane biti uljudna,cast izuzecima ali nadam se da nece svi takvi postati.Inace treba ovak ko kolega @rak uletit pokazat malo o kome i cemu se radi i dodvidjenja pa taj serviser gleda na koga se namjerio i postupa odmah drukcije i prestaje bit bahat....