Moram priznati da se slazem sa h3lld. Kupovao sam i u Vemil-a i u HG-Spota i u Links-a i u Info-game i u procesora... ma bolje da ne nabrajam, jer nema firme gdje nisam kupovao. I to redom, Split, Zagreb, Varazdin... i jednostavno nema pravila. Svugdje se moze desiti da naletite na losu robu. Svaki put kada mi se to desilo, sve je apsolutno rijeseno garancijom bez problema.
Sjecam se da sam 2004 kupio disk u links-a 120GB ATA kad su tek izasli. Garancija im je bila godinu dana. U međuvremenu je garancija narasla na 3 godine. 2006. disk je kikiriknia, na racunu pise 1 god garancije, a na netu 3 godine. Nisam imao sto izgubit, nazvao, poslao, sve fino dokumentirao greske koje javlja i za 2 tjedna dobio NOVI disk... Svaka cast, sto reci...
Najnegativnije iskustvo sam imao sa MOBIS-om. Definitivno firma koja mi je 3 puta digla zivac, ali nikad ih nisam tuzio ni zvao Drustvo za zastitu potrosaca (sad mi je zao sto nisam). Zbog njih sam zamrzio nokiu. Zadnji incident je bio mobitel koji je 3 puta u roku od 5 mjeseci isao na garanciju, a oni ga uredno vracali kao da je OK. Naravno, treci put mi je dosao mobitel sa puknutim display-em (pukao vjerovatno u transportu). Nakon mjesec dana svadjanja sa njima i T-Com, mislite da sam dobio novi display? Kad god sam ih zvao, prebacivali su "vruce krumpire" s jednih na druge... KATASTROFA
Inace, sto se tice Ve-mila i njihove poslovnice u Varazdinu, momci koji rade su prva liga, i kad god mi treba neki savjet, saraf, ili sta ti ja znam sto jos, uvijek mi izadju u susret...