View Single Post
Staro 10.03.2007., 15:00   #74
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
lorde nemos mi reci da je 250km/h normalna voznja... Gle sto se tice voznje npr mene nebi bilo strah sjesti sa tobom na motor da ga rastegnes i da vidimo cija majka crnu vunu prede ali problem je sto ce netko tko nije dobar vozac izletjeti i sta onda.

sto se tice medija to je drugi par rukava... i da znam da je na motoru 150 ko sa autom 80 al opet sila*ubrzanje...

al opet zasto moras biti glup i stavljati na internet kako si frajer i vozis se 250 ? vozio sam se i ja masu puta preko ogranicenja pa opet se nehvalim sa time...
Nije normalna vožnja, ali netko uživa na 100km/h, a netko na 250km/h.
Moja putna brzina sa motorom po a-cesti ili polu a-cesti je od 190-220, kako kada. Uglavnom konstantno i ovisi o prometu. Ne prestižem sa desne strane ili po zatvorenoj traci. Uredno čekam na lijevoj traci, blicnem autu i ovaj se makne. Ima par mjesta recimo rijeka ->zagreb kad se spuštaš prema Vrbovskom i imaš na nizbrdici dugačak zavoj u desno, pa u lijevo preko vijadukta, pa kkroz tunel. Tu mu dušu izvadim jer je neopisiv osječaj kad ležiš u zavoju sa +250 na sat, ali naravno kada nema nikog ispred mene (za iza me niti briga jer sam skinuo retrovizore ).

Uglavnom, takvi slučajevi su rijetki. Samo sam htio reći da tip na snimci po meni ne vozi brzo (ludo, da). Svako nek vozi po svom iskustvu i znanju i gotovo.

Bilo je situacija, da me auti prestižu dok idem 260 na sat ili brže, ali nemam se namjeru naganjat sa njima kada se ja moram boriti sa vjetrom jer imam tank torbu, a on fino sjedi u kožnim sjedalima...
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline