View Single Post
Staro 10.03.2007., 13:25   #13
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ok, ponovit cu po xy ... puta ... to sto se dogodi u vemilu nekome moze se bilo kome drugome u drugoj firmi ... svaka firma tako posluje. Nista novo ... treba samo biti uljudan s prodavacima i objasniti problem i sve ce se rijesiti na obostranu korist. Osobno sam kupovau vemilu ogroman broj stvari i nekoliko je trebalo ici na garanciju i sve je uredno rijeseno, ili su mi odmah dali novu komponentu ili su mi dali zamjensku dok ne rijese sto je sa pokidanom. Radi se specificno o vemilu u osijeku, sa drugim poslovnicama nisam imao iskustva, ali decki u osijeku su full ispravni i uvijek ce pomoci. Pogotovo Boris, vrlo susretljiv i uvijek ce garancije i to razrjesiti u najmanjem mogucem roku na korist kupca.

Mislim ja sam za to da se spomene da je u nekoj firmi bilo problema s garancijom, ali odma nesto tu vikati, derati se i zaliti inspektoratu i to, ja mislim da je to nepotrebno jer se sve moze razrijesiti razgovorom i objasnjenjem problema i situacije. Svim tvrtkama ce se ovakve stvari dogadjati, posebno ako vidite da su iza pulta novi mladi ljudi koje prije nisu vidjali u trgovini. Sto manje garancija oni rijese to je bolje za njih, ali kasnije oni i nauce pa...