vidi se tko zna kako treba ljude obraditi. svaka cast rak.
ja nikad kupovo u ve-milu, moj stari je kupio dvb-t usb i sa njim imo problema, vracali mu 3 puta, novi davali i svaki put nije radio. odusto stari od toga.
ja imam lose iskustvo s nitelom, kad mi je ni zbog cega rinkula p4c800 iz siga. imo sam jos 3-4 mj garancije. i fino im ja to odnesem na garanciju i kazu nazovi za 5 dana i provjeri dal je gotovo. sve 5 za sad. nazovem 6. dan, kazu da idu popodne po nju, da mogu doc popodne. odem kod njih i pokupim nakon 7 dana maticnu "novu" kak su oni rekli, stavim u komp sve slozim, sve radi, ali se cuo vrlo cudan visok zvuk iz napajanja sto se nije prije culo. vratim se ja njima sa tom "ispravnom" i "novom" plocom, kazem koji je problem. u meduvremenu je moja stara, kojoj je sve vec dopizidlo sto vec mjesec dana se natezem oko kompa, nazvala tamo onog covjeka i zaprijetila inspekcijom. ja sam htio da mi vrate pun iznos para s racuna (1500kn) ali su rekli da mi samo mogu dat soma, pa sam ipak reko ocu novu plocu istu takvu. i tako konacno ja dobio vjerojatno zadnju dobavljivu u hrvatskoj p4c800 iz msana koji je direktan dobavljac tih stvari. sve u svemu bar sam dobio maticnu novu. i jos je jedna zanimljiva stvar kod svih servisa: navedeno je da ako popravak robe traje dulje od tjedan dana (ili 6 dana, tako nekako) onda se garancija produzije za taj broj dana koji je provela na popravku. i oba puta kad sam im donio plocu, javili su mi da je bila gotova tocno 6 dana nakon mojeg donosenja u servis. valjda su htjeli da mi garancija istekne sto prije, da ne bi morali nesto kako kompenzaciju dat. cini se da vise necemo kupovati tamo gdje se opeknemo.
za sada jedino sa links i adm nisam imo problema, nadam se da ce tako i ostat.