View Single Post
Staro 10.03.2007., 12:18   #7
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Joj ve-mulj...
Sreca da mi z5500 rade normalno, tam su kupljeni.

Takoder je kupljen tv koji je bio na american karticu(uvjet za kupnju!), pa kao takav i na nekom snizenju. Na tv-u se nista nije moglo vidjeti kad su bile crne scene. Nosio tamo nakon cca 20 dana i isto me poslali u servis. U servisu ga odma testirali i ispalo je da je ispravan. Ja nazad u ve-mil i ista spika pa opet u servis. TV je ostao tamo. Od tvornice su dobili neki kod kaj su promjeili da se tv-u kontrast podigao i sad je, recimo, ok. Jos uvijek mi se crne mrlje pokazuju na tv-u pa cekam samo da jedna i ostane pa ce opet u servis. TV je uvezao ram3. Mislim da dosta rulje zna o njihovom servisu, ista spika kao ve-mil. Najveci je problem kaj ve-mil ima nekad kaj drugi shopovi nemaju...pa si tam primoran kupiti.

Po mojem misljenju, cjeli taj ve-mil i ram3 bi trebali biti prijavljeni na istragu da oni recimo skuze kako i od kuda nabavljaju tu pokvarenu robu. Valjda sa balkana, povarenu i po ultra jeftinoj cijeni...nije ni cudo kaj su alergicni na bilo kakve prituzbe(jer su vec istrenirani!) pa sve salju u servis...naravno jer znaju da je roba u kujcu i da ce crknut vecina toga. Ve-mil je ducan kojeg bi svi trebali zaobilaziti, nedaj Boze da morate nekaj na reklamaciju nositi...tip u servisu za panasonic mi je rekao budite sretni ako se ne posvadate tamo s njima. Kad im kontrola udari malo povecu globu mozda se pocnu ponasati normalno prema kupcima, ipak smo mi ti od kojih ta garba zivi.

vise detalja o Panasonic tv-u imate na www.forum.hr kao i servisu ram3(ovlasteni motorola servis, jeah right!).

Zivjeli!
gamer je offline