Vidi ovako moj savjet ti je da ispunis on line prijavu protiv vemila i da navedes svoje ime i prezime kako bi te mogli kontaktirati. A vjeruj mi kontaktirati ce te i obavjestiti sta su poduzeli. Navedi sve cinjenice i mozda bi im cak mogao i odskenirati racune i sta pise u garancijji tako da znaju o cemu se radi i da mogu pitati za konkretan slucaj. (ah sad se sjetih da nemozes

)
Ja sam naveo i broj telefona u slucaju bilo kakvih nejasnoca da mi se jave pa sam si jedno sat vremena popricao s inspektorom. stvarno jedan fin covjek. Uglavnom nemoj se bojati staviti ime i biti ce sve ok i rijeseno u roku tjedan dva maksimalno
Evo ti adresa
http://www.inspektorat.hr/DesktopDef...DocumentID=503
Nadalje nesto sto sam napisao u drugom thredu ali ce posluziti da ih malo shebes.
Citiraj:
vidi poanta je da ako ti je nemogu/nece/neisplati se popravljat reklamiranu stvar, po zakonu duzni su ti dati pare u cijelosti ili zamjena za nest drugo, a ti biras sta zelis. ako nece ili ti daju bilo kakve razloge zasto to nemoze odmah lijepo zvati inspektorat, pa ce ga oni natjerati da postupi po zakonu. Dakle ne prijetiti vec zvati inspektorat.
Onda ce se oni izmotavati (govorim iz vlastitog iskustva) kako lik sa reklamacija nije ovlasten/znao (mos mislit, sta su ga onda tamo stavili). Pa ce izbjec kaznu. ALI NAJVAZNIJE JE DA KUPAC DOBIJE ONO STO JE HTIO. Pare ili neku komponentu (koju moze birati do iznosa koji je platio).tocka.
|
I onda ih lijepo trazi pare i biti ce u minusu zbog troskova slanja a ti lijepo uzmi pare i kupi kod nekog korektnijeg. ako ti sta nije jasno pitaj