Tema: Windoze XP
View Single Post
Staro 09.10.2001., 21:48   #4
dpajur
PC Ekspert

dpajur's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by Bono
Pa ovako jedini problem windowsa xp je podrska..znaci kompaktibilnost tvog hardwara sa OSom.. nemoj se zaribat kao sto vjerojatno jesi i svi su se pa da instaliras unaprijed pa kasnije pola stvari ne rade... w2000 je jedan poluprozivod kao i windows me. Znaci skines win xp test za kompaktibilnost i rijesis se muka..ako imas dosta rama i bar 600 mhza windows xp ce radit dobro.
samo kaj se tice win2k... meni je to nakon svih service packova i update-a najbolji izbor trenutno... ko nt4 samo sto trazi vise resursa i daje podrsku za usb, irda i nove directx-ove.

ak covjek moze zivjet bez toga onda nek se drzi nt4... to je po meni najbolji windows koji je ikad izaso, a kak stvari stoje bit ce i dalje, jer sto novije verzije izlaze, to im treba vise rama, brzi procesor, brzi disk... na danasnjem hardveru gledam nt4 kak radi i mogu se samo divit... a od ovih dos/win95 kernel operativnih sistema (95/98/me) valja jedino bjezat ili se eventualno smijat ljudima koji se s tim pate, valjda su jedino za igrice dobri

nije da hvalim windowse, daleko od toga, al za neki desktop stroj su i dalje solidan izbor.
dpajur je offline   Reply With Quote