View Single Post
Staro 09.03.2007., 20:44   #7
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor sick_boy Pregled postova
IMHO, MSI ima bolju kvalitetu izrade od Acer-a u toj klasi. Imao sam MSI Megabook S270, koji se prodaje i kao barebone, pa možete naći isti laptop kod mnogih drugih proizvođača pod drugim imenom, ali MSI je original (MS-1013 je oznaka barebone-a). Magnezijsko kućište koje sam nekoliko puta rastavio (proširivao memoriju, mijenjao procesor, hard, a pošto se radi o ultra portable laptopu, kompletan se morao otvoriti za nadogradnju) i nije pokazalo niti najmanji znak rasklimanosti ili distorzije, fenomenalan ekran i općenito vrlo kvalitetno napravljen stroj. Acer, s druge strane, uglavnom radi kućišta od jeftine, savitljive plastike (govorimo o kućnim serijama laptopa) i bojim se jače pritiskati po tipkovnici koliko se uvija. Nije mi jasno zašto ljudi tog Acera trpaju u neke "firme", a uvijek se referiraju na Aspire seriju laptopa vrlo niske kvalitete.
pa da,i meni se čini da su tu negdje te klase,jer gledam da me laptop dođe što manje i stvarno ovo je po meni best buy.Ajmo reći jedini bed na ovom laptopu je što baterija baš ne traje,to mi je totalno nebitno jer sam uvijek negdje gdje ima struje.Nego čudi me što ti nisi uzeo tog MSI-a umjesto Benq-u jer baš i nisi nešt bio previše zadovoljan(jesu pare bile problem,ili nisi znao za taj model).Inače taj laptop je prije mjesec dana koštao oko 9000kn i sad je pao na 7000kn.
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote