View Single Post
Staro 09.03.2007., 16:24   #6
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
A jbga, grlom u jagode
Daklem ovako, to je ovo kućište. Ujak je izradio držać od plastike koji bi trebao držati gumbe i ledice kao što su na prednjoj masci. Tu masku smo maknuli i umjesto nje je trebao doći taj crveni hobiglas. No, zaheb je bio u tome što smo izrezali odmah rupu za 120 mm vent koji ide odmah ispod 3.5' utora. Jednostavno tim izrezivanjem nije bilo mjesta gdje staviti te gumbe (dovoljno lima za pričvrstiti ). Još je iskrsnuo jedan problem, kako pričvrstiti te gumbe za taj držać? Silikonom ili nečim drugim? Kad bi ih zalili sa silikonom onaj restart gumbić se više ne bi vraćao natrag već bio ostao zaglavljen kad ga stisneš

Tek iduće jutro sam shvatio da bih možda mogao kupiti tiskanu pločicu i tipkala ili DIP prekidače + ledice i to nekako zalemiti na tu tiskanu pločicu koja bi bila izrezana na veličinu 3.5' utora za floppy. Samo bih onda izgubio još vremena odlaženjem u Chipoteku i zezanjem sa time...

Slika nemam, ujak živi blizu Samobora a ja u Zg, pa baš trenutno ne mogu samo skoknuti do njega i to poslikati
Nadam se da se razumije što sam htio reći.

EDIT: evo bolja slika: http://tinyurl.com/yokmj2
Moje je starija verzija, bez izbušenih rupa za ventove na bočnim stranicama i bijele je boje

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote