View Single Post
Staro 09.03.2007., 10:21   #572
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Evo mene opet. Došao mi upravo račun za prošli mjesec za ADSL traffic, paket Flat MINI, i naravno, kako to obično biva kod nas u lopovskoj Hrvatskoj došli i prvi problemi. Osim što mi je naplaćen ADSL traffic u iznosu proporcionalnom danu korištenja (jer sam se spojio tek 16.02.), naplaćen mi je i dodatni paket jer sam prekoračio limit od 5GB koliko je u FLAT mini paketu. Problem je u tome što mi na korisničkim stranicam lijepo piše da sam za dnevni promet potrošio 4.83GB (čak sam im i ostavio više od 600MB), ali oni su uredno naplatili dodatni paket. Znam da 20Kn nije puno, ali im iz principa neću platiti Sada sam razgovarao sa SZK i nakon što su me 4 puta prespajali dobio sam odgovor da ispis prometa na korisničkim stranicama nije vjerodostojan i točan i da sam pratim promet koji potrošim Ma tko tu koga hebe, pa šta da ja sam pišem koliko i kada trošim promet!!! Lijepo sam im rekao da neću platiti račun i ženskica je rekla da će mi poslati obrazac za prigovor. Izvještavat ću vas sa daljnim događajima, a sada čekam da mi dođe prigovor
Dr. Beast je offline   Reply With Quote