Sve te konfiguracije su besmisleno natrpavanje najskupljih komponenti na jednu hrpu.
Kada pokušaš zamisliti što s tom konfiguracijom raditi, dođeš do zaključka da ima popis od najmanje 3 komponente koje su overkill. Nije važno koju vrstu posla zamišljaš.
Recimo za posao ti ne treba takva konfiguracija grafičkih kartica i k tome u SLI, a za igranje je besmislem takav proc. Kome treba takva zvučna za oba ta posla? Onome kome treba, ne trebaju niti te grafičke niti taj proc. Svima njima zajedno ne treba takva memorija.
Uglavnom, to je samo još jedno prekenjavanje BUG-a oko preskupih komponenti koje nitko od njih ne može iskoristiti niti 50% i to kada ga proba gaziti.
Ovajkva konfiguracije je krajnje BESMISLENA. Nije važno tko ima, a tko ne. Onaj koji ima nije došao do toga tako što se razbacivao s novcima. Iako vjerujem da će netko kupiti ovakvu glupost koja se primjerenije može složiti za cca 60% novaca. Probao sam i tako je.
Links je složio takvo nešto. Masni mi je govorio da to rade, a zašto to nije u BUG-u, ne znam. Možda sljedeći broj.