View Single Post
Staro 08.03.2007., 18:37   #12
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor N.N. Pregled postova
Zahvaljujem svima na odgovorima, sugestijama i primjedbama. Uzet ću definitivno fortrona + neko kućište i 7600 gs sa ddr3 memorijom.

E sad, razlika između 3800+ i 3600 X2 je 20kn, pa si razmišljam dal da idem na ovaj dvojezgreni?? Jel može neki prijedlog? Recimo kad bi i uzimao taj X2 proc, onda bi bilo bolje uzeti ovu asusovu ploču, jel da??

I još nešto. Gledam da sve bude u ADM-u (Acquisitum Magnum), pa šta kažete na ovu memoriju umjesto kingmaxa?? ("DDR2 1024Mb PC5400 SuperTalent, T667UB1GC Samsung čipovi") 100 kn jeftinija, a sad, jel se isplati to uzimati? I da, ako recimo uzmem ovu DFI ploču, a onda podržava samo memorijske module koji rade do 667 Mhz, jel može stvarati probleme ako stavim neki modul od 800 Mhz? Znam da će raditi na 667, ali jel može biti bilo kakvih problema pri radu, ili kasnije ako bi htio dodati još 1GB u dual channel?
Nekako mi nije bas jasna ova cijena za SuperTalent, ali ajde. Ako je to stvarno tako uzmi nju. I ako uzimas samo jedan GB onda uzmi 2 sticka po 512MB. Opet ti ostaju dva slota za RAM, a imaces memoriju u DC-u.
Obavezno uzmi X2 3600+, ako vec uzimas nov komp nema smisla uzimati jednojezgreni.
A ovo oko kompatibilnosti maticnih ploca sa X2 procesorima o kojem vas dvojica pricate bas i ne kontam. Ali sve u svemu ja bih na tvom mjestu uzeo DFI maticnu koju si u prvom postu naveo.