View Single Post
Staro 08.03.2007., 17:37   #5
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
1) Razlka između 533 i 667MHz memorije ti je samo u potencijalu OC-a (overclock)! Bolje je uzeti 667MHz jer imaš prostora za pošteni OC! Ali ako fakat nikad ne misliš OC-ati onda je dosta i 533MHz memorija!

2) Dovoljno ti je i 350W napajanje! Evo ti koristan link za izračun potrebnog napajanja: http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

3) Isprika! Mislio sam da gore piše x2 3800+! Uglavnom bolje je uzeti dvojezgreni proc jer puno lakše diše u obavljanju svakodnevnih aplikacija! Jedna jezgra je bolja samo u igrama koje ne znaju koristiti dvije jezgre! Tako da je preporuka x2 3600+!

4) Matična koju si ti naveo je odlična! Za tvoj način rada na kompu je i više no dosta! Ja sam ti samo dao opciju za nForce5 matičnu! Jedino mislim da se nForce4 malo jače grije od nForce5! Razlika na toj konfi i nije nešto posebna!

5) Pročitaj si specifikacije grafičke koju kupuješ jer ima ak se ne varam BLISS sa DDR2 i sa DDR3 memorijom! DDR3 memorija je bolja jer u slučaju kad zastari a izađe ti zahtjevniji "menager" mogao buš je OC-ati gotovo na vrjednost GT grafičke!

Nadam se da je sada sve malo jasnije
Bartuc je offline   Reply With Quote