tnx na odgovoru, ali imam još par pitanja pa ako nije problem......
Citiraj:
Autor Bartuc
1) Ako ne misliš OC-ati onda ti ne treba 800MHz memorija zato jer bu ti radila na max 600MHz. Znaći uzmi si 667MHz memoriju, Kingmax 667MHz lako ide do 800MHz ako buš želio OC-ati!
|
Jel velika razlika između memorije na 533 i 667 Mhz. Čuo sam da ova matična zna "klati" sa nekim modulima od 667 Mhz. Čuo sam, a mislim da se dečko kuži.
Citiraj:
Autor Bartuc
2) Codegen napajanje ti je Low Budget napajanje i definitivno nije preporuka. Vjerovatno bi sve radilo s tim napajanjem ali ja baš i nebi povjerio svoj novi komp lošem napajanju ak me razmeš  Preporuka napajanja, Chieftec ili Forton 400W!
|
Ovo će vjerojatno i biti ovako kao što si rekao, ali šta kažeš na 350 W? Naime svaka kuna je bitna, a razlika je nekih 100 kn! I da, jel može neki prijedlog za neko kućište bez PS, jer mi je bez veze dati 300 i nešto kuna za ovo codegen kad ću napajanje šutnuti. Kom da to prodam??
Citiraj:
Autor Bartuc
3) Razlika između x2 3600+ i 3800+ je gotovo nikakva te tu možeš uštediti još koju kunu!
|
Misliš, da uzmem X2 3600+??? Mislim da je 3800+ nešto jeftiniji i kako sam gledao neke testove na tom's hardware-u, nešto je i bolji.
Citiraj:
Autor Bartuc
4) Matičnu ako ikako možeš uzeti sa nForce5 čipsetom, npr. ASUS M2N-E, to ti je nForce 570 Ultra! Matična ti ne mora imati SLI jer je to dodatni trošak koji nikad nećeš iskoristiti!
|
Jel taj nforece 5 nešto puno bolji u odnosu na 4, jer mi se čini da je ova dfi čisto OK, ploča za neke nezahtijevne korisnike poput mene?
Citiraj:
Autor Bartuc
5) Ako uzimaš 7600GS grafičku ništa osim Gainward BLISS ne dolazi u obzir jer jedino ona ima DDR3 memoriju!
|
Primio na znanje. Mijenjam to!