Citiraj:
Autor Milentije
Puno spamate.
Vratimo se na problem.
Kakav je BIOSTAR sto se tice grafickih kartica? Izgleda da samo njihove kartice imaju. Dogovorena je 7900GS, + besplatno reklamiranje njihove firme.
Dakle bukvalno su mi ukrali 220KM i zato svima sa ovog foruma koji zive u BIH sada fino kazem NIPOSTO NE KUPUJTE U UNI-EXPERTU. To je ova firma. Govna su, idiot, retardi, stoka, marva, creepovi i ne znam kako jos sve da ih nazovem. Evo i dokaz da nisam prvi ni jedini kojem su pravili ista sranja.
Sve u svemu mene vise nece vidjeti u svoijm prodavnicama.
Ukoliko sam ovim postomm prekrsio neko od pravila ponasanja na ovom forumu slobodno ban.
|
Vidi koja je memorija;možda će se malo slabije OC-at ali uglavnom dobra je to grafa...

Nego ti se ono zainatio,i na kraju uz 7900GS još popushio i besplatno reklamiranje njihove tvrtke...
Nemoj se ljutiti ali dobro si istjerao pravdu...
A hebiga,konachno ja sam ti odmah i rekao da će to biti tako;samo si mogao kartušu uzet odmah i bez reklamiranja đubar-firme...
No sve u svemu ajd da si to riješio;i opet si kako ja kažem s jedne strane gledišta - za iste novce došao na bolje tj. bar 50% bolju grafu...

Nego samo da pitam,kako ti riješiše garanciju...'el kompletna ili malo ili nimalo...?