View Single Post
Staro 08.03.2007., 15:24   #22
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ja ne kažem da su SC ili W3 loše igre - dapače, imaju svoju (brojnu) publiku zbog takvog user-friendly pristupa igri, ali reći za njih da su najbolje strategije je čista glupost.

To su strategije koliko je fifa ili pes simulacija nogometa ili koliko je Ace Combat simulacija borbenih zrakoplova ili Diablo RPG

To što neka grupacija ljudi održava konvencije (primarno u SAD-u) meni ništa ne znači, također razne holivudske bljuvotine imaju svoj fan base, no to ih zato ne čini kvalitetnim.

Količina ljudi koji igra neku igru ne znači nužno da je ta igra najbolja, nego da je popularna - kako zbog marketinga, tako zbog supporta (na ovome svaka čast Blizzardu da se zna).

Koliko odličnih igara nije dobilo na popularnosti kao neke razvikanije, samo zbog lošije podrške izdavača/distributera, te početne kompliciranosti i neintuitivnosti.
Ajd mi onda pojasni koja je to najbolja strategija jer evo ja sam bio ocito u zabludi ako velika vecina ljudi na svijetu proglasava starcraft i warcraft najboljim strategijama. Pa me zanima koja su to mjerila kojima se mjeri koliko je sta dobro... Meni je mjerilo bilo ako 1000000 ljudi kaze da je nesto dobro pa onda mora biti dobro pogotovo ako velika vecina to kaze, al vjerovatno je moj pristup krivi pa daj pojasni.

Pa gle sve do pojave holograma i holodecka (hy ST fanov) to je najblize sto moze doci do simulacije znaci po meni je ispravno reci da je PES danas najbolja simulacija nogometa. Ili opet se mozda varam.

WCG = WORLD CYBER GAMES.

Sto se tice ovoga neka igra popularna pa popularna je jer je dobra kako daikatana nije bila popularna jer je bila smece...
I sada opet pricas koliko odlicnih igri gle to je tvoje SUBJEKTIVNO misljenje jer da su one bile tako dobre kao sto ti kazes onda bi sigurno bile popularne... Nije ni blizzard preko noci postao popularan dapace STARCRAFT je igra koja je digla blizz na mjesto na kojem je sada.

i da diablo je RPG hack&slash znaci to nije "pravi" rpg jer nije na poteze. Evo ja npr mogu reci final fantasy serijal je meni smece ali igra je DOBRA zasto pa mozda zato sto ju igra preko 20 000 000 ljudi. Isto tako mogu reci za wow da je smece a opet 4 000 000 ljudi ju aktivno igra samo u europi pa cu reci meni je bolji GW ali to neosporava da je wow bolji jer da nije manje bi ga ljudi igralo... A i sam znam koliko ima "kvalitetnijih" mmorpgova.

@ paske ja sam nosio sibice do urednistva ce on meni ccccc i opet napominjem Đ mi je imao jako dobre recenzije ali ta mu po meni nije bila dobra...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote