View Single Post
Staro 08.03.2007., 15:21   #8
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
Reci meni kako na PM..pls...pa ga ja otkjučam njemu - džabe ofkors;i sebi isto za svoj...a pivu ti platim kad budeš u RI ili na žderama...

Znam na K700i ona fora: x desno x ljevo- ljevo x ljevo - pa se otvori meni,i sad za otključavanje ide samo NCK ili NCQ kod otključavanja mreže...ali za K750i neznam dali je isto za doć do sakrivenog menija i neznam nikako kod otključavanja...ili to mora na komp u tom slučaju,ma da nevjerujem..

Ajde meni na PM pls... Biće danas-sutra i
To lijevo desno pali,ali moras znati kod od tog telefona. Posto je svaki telefon ima drukciji kod,moras imati neki box da ga otkljucas. Ja ih inace radim s boxom.

Citiraj:
Autor gonzo Pregled postova
jel postoji neka fora da se otkljuca preko nekog user friendly programa jel nisam bas na ti s takvim stvarima,ili treba neki box ili nesto trece
Nacuo da postoji nacin da ga otkljucas a da ne kupis box,ali to je samo roumour. Mogu malo procackat pa javim.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
I mene zanima dal se može otključat i kako naravno, ovaj VIPov izbornik je K.A.T.A.S.T.R.O.F.A.!
Ne treba ti otkljucavanje za skidanje vip-ovog menija. Tebi treba debrandanje a to klako napravis fleshanjem i sa obicnom usb kablom za SE.Pogledaj Wolverine-ov post u vezi debrandanja,lako ces to sredit.
spawn je offline   Reply With Quote