View Single Post
Staro 08.03.2007., 10:04   #35
s56k
Guest

s56k's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Pa gade jedan što se ne javljaš???? Mrtva hladan dođeš nazad i nikome se ne javljaš. Rak bi te rado pozdravio, i one je tu povremeno
Ako hočeš da ti aktiviram stari acc javi, promjenim pass i to pa...
a sta da se javljam, vidim sve neka nova lica, klinci se raspistoljili, love n00bove po mracnim kutevima foruma. reko sta cu, povuko se sa strane i pustio mladez da se veseli. treba mi netko stvarno dirnit zivac da bi se ja javio u ovakvom, ne-tehnickom dijelu foruma
ne trebas sredjivati acc, sad sam se vec navikao na ovaj. cisto mi udoban

Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Gle ti stare čangrizave vrane. Za tebe bi trebalo važiti 6 mjeseci bez postanja na forumu. Ionako ćeš nas stići sve za 3 mjeseca.

Odmah da se uredi prebacivanje na gregSE. Tako da znam poga u sebi psujem. Nego, jesi riješio školu ili je Rak opet kriv za sve od JFK-a na dalje?
ma nooo, pa ne postam puno, dok rijesim newse ostanem bez inspiracije pa ovdje samo rijetko kada koju progovorim. a ovo sam sve rijesio odavno, sad odmaram. zapravo odmaram vec toliko dugo da sam previse odmoren i uzasno mi je dosadno

nego nemojte tu covjeku kvariti thread, vidite da je nervozan sto zbog noobova ne moze pratiti forum u miru, treba to rijesiti
s56k je offline   Reply With Quote