View Single Post
Staro 08.03.2007., 06:55   #31
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor s56k Pregled postova
ima takvih ali gledaj to ovako, ja sam ovdje bio regan prije 6-7 godina (gregSE, neki ce se mozda sjetiti, imao svojevremeno najvise postova ), dosao sad nakon dugo vremena, stari email ne koristim, pass zaboravio a mozda i nije funkcionalan user name vise. napravio novi acc i sta sad, da cekam 6 mjeseci prije nego pocmem nesto kupovat/prodavat ovdje? kako stalno nesto rjesavam vec sam s ovim novim acc imao 6-7 transakcija preko ovog foruma sto kupio, sto prodao. stvarno ne vidim smisla zasto bi morao cekati 6 mjeseci na to ili kao na nekim forumima koje srecom ne posjecujem bezveze nabijati broj postova s biserima tipa "i kod mene isto", "slazem se" ili cime vise kako bi dobio pristup trgovini. uostalom sta ti smeta sto novi useri nesto prodaju, ako su neki muljatori ionako ce ih vec netko prokuziti, ako nisu zasto ne bi ponudili nesto sto sigurno nekome s foruma treba?
Pa gade jedan što se ne javljaš???? Mrtva hladan dođeš nazad i nikome se ne javljaš. Rak bi te rado pozdravio, i one je tu povremeno
Ako hočeš da ti aktiviram stari acc javi, promjenim pass i to pa...
tor je offline   Reply With Quote