ma nije bitno, ne patim za brojem postova, onda ionako nismo imali koliko se sjecam ove aure i ine budalastine tako da mi to sve i nije nesto previse bitno, naveo samo kao primjer.
nego, evo bas pratim trznicu ovih dana poprilicno jer sam u potrazi za nekim dijelovima a i inace dok nisam se ponovno regao sam pratio ali ne vidim taj famozni nered koji novi useri prave. mozda par pogresaka oko naslova ali to ne bi nazvao necim sto je odmah za otic mu kuci i opalit ga lopatom u glavu
zapravo, ako cemo realno cesce stari useri s dosta postova se tamo ne drze nekih gotovo niti jednog pravila od onih koji stoje u FAQu, od naslova pa na dalje preko onih sto bi oglas trebao sadrzavati do bump-anja vise puta, OT....ma ne vrijedi nabrajati, kao sto rekog gotovo niti jednog.
naravno da pritisak na usere zbog toga ne treba biti preveliki i ne treba svakome traziti dlaku u jajetu vec samo upozoriti na one najocitije propuste sto moderatori i rade koliko vidim. ali sad izmisljati nesto samo zbog toga sto to neki drugi forum ima (na kojem se inace okuplja gomila djecurlije i koji zbog toga i trebaju sva ta pravila jer klinci nema koga ne bi zaje***) dok sve funkcionira vise manje normalno....nema smisla.