View Single Post
Staro 07.03.2007., 20:58   #20
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Uspoređivanje igara i hardware-a ti nema nikakve veze. Kao prvo igre su personalne i s njima si u stalnoj interakciji, dok je hardware sterilni komad elekronike koji ima objektivna mjerljiva svojstva.

Ja ne kažem da su SC ili W3 loše igre - dapače, imaju svoju (brojnu) publiku zbog takvog user-friendly pristupa igri, ali reći za njih da su najbolje strategije je čista glupost.

To su strategije koliko je fifa ili pes simulacija nogometa ili koliko je Ace Combat simulacija borbenih zrakoplova ili Diablo RPG

To što neka grupacija ljudi održava konvencije (primarno u SAD-u) meni ništa ne znači, također razne holivudske bljuvotine imaju svoj fan base, no to ih zato ne čini kvalitetnim.

Količina ljudi koji igra neku igru ne znači nužno da je ta igra najbolja, nego da je popularna - kako zbog marketinga, tako zbog supporta (na ovome svaka čast Blizzardu da se zna).

Koliko odličnih igara nije dobilo na popularnosti kao neke razvikanije, samo zbog lošije podrške izdavača/distributera, te početne kompliciranosti i neintuitivnosti.