View Single Post
Staro 07.03.2007., 20:35   #19
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Damir Rukavina mi je svojedobno bio najdraži recenzent u Hackeru. Ima je "šarm", a tih 80% iz Starcrafta (koji je da budemo iskreni W2 s boljom grafikom, kao što je W3 SC s boljom grafikom + spellovima) je bilo ok.

A igra se vjerojatno zahvaljujući toj recenziji još više igrala nego da je dobila 95%.
Što se tiče warhammera - nisam igra taj nastavak, ali možda je čovjek ljubitelj tog settinga.

I ako se dobro sjećam recenzije nigdje nije popljuvana, samo je na kraju dobila "samo" 80% (što je čista 4-ka), a na taj komentar da je "najbolja strategija ikada" jedan veliki LOL.

Pogotovo ako se pod pojam "strategija" odnosi ekspresno i ubrzano kliketanje koje je svojstvenije kakvom FPS-u nego strategiji.

Slažem se s Horzom oko toga.

Nego... di je sad Damir R.?

Aha da FEAR je duke nukem za boljom grafikom.... shvacas li poantu ? daj me nemoj nasmijavati ako si igrao warcrafte i starcrafte onda bi uvidio da su slicni jedino po nacinu izgradnje i upravljanja unitima... Kao sto su i svi fps-evi slicni po nacinu upravljanja sa misem i tipkovnicom.

Sto se tice warhamera mozes ti biti ljubitelj necega ali kada posao odradjujes onda ga odradis nepristrano ili sam samo to ja... Da potegnem usporedbu ocjenjuju se 7900gs i x1900pro grafe slicnih performansi i sada neki recenzent vise voli ati i da atiju 98% a nvidi 80%. jel to ok ?

Dali znas koliko je ljudi igralo aktivno starcraft ? dali znas koliko je puta starcraft uvrsten u WCG (najveci igraci turnir na svijetu) dali uopce znas koliko se velikih turnira vrtilo na starcraftu? Nemoj da ispadas da nebudem grub reci cu neuk.

Daj malo guglaj prije nego izbacis svoj LOL na koji sam se ja iskreno smijao jedno 10minuta....

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote