View Single Post
Staro 07.03.2007., 18:33   #18
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Spamer Pregled postova
jedino ostane milimetarski rub bijele boje na jednom dijelu diska a kad opet isprintam cover i malo pomaknem nekad zna vise a nekad manje ostati , mozda je to do centriranja ladice sa cd-eom, al nebitno dobro je i tako
Oko milimetra ili manje ostane mi kod Verbatim DVD medija jer je printabilna površina kod njih malo veća od 118 mm (koliko je max za CD Label Print), zna se desit i na unutarnjem rubu ako nisam pažljiv pa ostane malo asimetrično (manje od milimetra) ali nemreš baš uvjek pogodit.

Citiraj:
Autor Spamer Pregled postova
e sada samo ako mi mozes reci sta radis sa omotima koji imaju ovu rupu u sredini, jel ih printas tako ili ih nekako preradis jer ovaj sa travoltom je u jednoj boji i mogao se preradit ali onaj koji ima neku sliku tesko se moze napravit ...
Ahh te rupe , znači ako je promjer rupe covera veći od printabilne površine onda pribjegavam raznim riješenjima: nađem custom cover (najlakše na cdcovers.cc) ili u Photoshopu odaberem neku odgovarajuću boju za popunjavanje rupe (bez obzira što se primjeti al opet bolje izgleda nego onak bijelo) a samo ponekad napravim novi custom cover (najteže je bit kreativan, je li?).
AC Thunder je offline   Reply With Quote