Citiraj:
Autor Bartuc
Pošto se nemre uvesti pravilo koje LAcy predlaže onda bi bio dobar jedan sticky sa osnovama bontona 
|
ma da i posvojiti ih na godinu dana kako bi ih naučili prati ruke poslje WC-a.
inače, postoji nešto što se zove netiquette. ne znam kak danas, al ja sam ga pročitao kad sam se prvi put spojio na 'net.
onak... svi provideri su dužni nove korisnike uputiti na netiquette i to uredno rade. al neee... ljude valjda treba opalit kamenom u glavu i prisiliti ih da bilo što čitaju... ipak... navikli su na TV, pa su mislili da pisana riječ time izlazi iz upotrebe... onak... nije više IN čitati nešto što piše. osim ako je na ogromnom reklamnom plakatu uz autoput. onda mora da je nešto važno.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|