View Single Post
Staro 07.03.2007., 03:35   #18
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Vido Pregled postova
Moje preporuke idu paketu Zone Alarm Security Suite. Ima sve šta ti treba i dobro radi. Nisam dobio ni jedan virus od kad ga koristim, ali bilo je mnogo poruka da je virus blokiran i sl.
ja sam ga koristio više od tri godine, a od prije nekoliko dana koristim nod32 i preporodio sam se. ZASS ima jako spor sken, boot traje oko minutu duže!!!! trenutno mi traje, onako, odokativno manje od minute cca 40sec, a kad sam imao ZASS je trajao više od duplo duže. dosta usporava komp, cijelo vrijeme nešto po diskovima radi (npr. želim otvoriti notepad, a on oko pola minute najprije nešto po disku rošta, a onda ga tek otvori, katastrofa). kad radi update, smrzne se komp (dobro ne doslovno, ali podosta poveća korištenje resursa...hard do ibera, proc do pola...).

za razliku od noda kojeg uopće ne osjetim, a svoj posao radi super, našao je nekoliko adware/spyware nakon ZA

sad samo još da mi je naći neki isto tako dobar, a nezahtjevan firewall!

probao sam outpost, činio mi se dobar, ali mi se nekoliko puta komp restartao zbog njega

zatim comodo...isto mi se čini ok, ali čim bi ga pokrenuo, procesor skoči na 50% i ne pada

ZA mi je u paketu bio sasvim ok, ali mi ga se ne instalira sad još, možda nađem neki bolji

za sad sam još skinuo kerio (čini mi se da je u free verziji jako okrnjen)

i neki "FirewallPlus" dobro izgleda ako ništa drugo čini mi se da ima podosta opcija, i da je jednostavan

kakav je onaj black ice za desktop? koristi li to uopće itko?
RaNz0 je offline   Reply With Quote