Citiraj:
Autor Spamer
ovako nakon sta prosirim cover nestanu mi one crtice koje sire cover a nisam jos dosao do ruba , znaci treba ga jos sirit a ne mogu , zaSto?
i dali je moguce napraviti da printa ispod ovog unutarnjeg (malog) kruga ?
ps
meni se cini da ovaj cover ne moze nikako tocno upasti vec ga moram podesit preko ruba da bi usao cijeli omot...
|
Ajd ljepo procitaj moj post, da - prvi cover moras prosiriti , ljepo ti piše da ga pomakneš i kako ga pomakneš, pa pobogu pomakni
cijelu sliku u bilo koju stranu tako da opet možeš vidjeti/dohvatiti kvadratiće (ne crtice, kakve crtice?) za resize. Kad pomakneš cijelu sliku onda opet vidiš kvadratiće pa možeš povećati sliku. Zatim opet vratiš sliku u centar da vidiš jel vanjski rub pokriven kako treba, ako nije postupak ponoviš - kuiš. Zar ti nisam postao kako to izgleda? Daj pogledaj sliku u mom proslom postu.
Kaj se tiče sredine moraš podesiti unutarnji rub na promjer printabilne površine i sve što ti je omeđeno vanjskim i unutarnjim krugom će biti printano (naravno ako je ispunjeno nekom slikom) Pogledaj donju sliku:
Vanjski je 118 mm, unutarnji 20 mm, tako je kod mene (za primjer jer nisi dao dimenzije) izmjeriš printabilnu površinu i uneseš vrijednosti. A kako sam ti napravio cijelu površinu plavu, sve će se printat što je unutar ta dva koncentrična kruga, samo unesi pravi promjer. Kuiš, ne?
EDIT: Na kraju krajeva, možeš u Photoshopu napravit resize dotičnog covera sa 800x800 na 1000x1000 i to je to - savršeno paše, ko onaj s Travoltom.