View Single Post
Staro 06.03.2007., 18:56   #7
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Evo ovak:

Da bi cover pasao tocno na DVD trebao bi biti 1000x1000 pixela (to ti je ovaj drugi custom cover koji sam postao)

Znaci samo ga uneses u CD-LabelPrint: Image>Image File>Browse (odaberes putanju do slike) i to je to, savrseno pase netreba nista dirati (s tim da mi je vanjski rub podešen na 118 mm) - samo printaj.

U slucaju da imas u nekoj drugoj rezoluciji/velicini cover postupak je isti samo kad vidiš da ne paše na vanjskom rubu medija, pomakneš malo sam cover (kursor ti se pretvori u šaku sa ispruženim kažiprstom i možeš ga pomicati), tada ćeš primjetiti na rubovima male crne kvadratiće sa kojima možeš raditi resize, a to je ono što tebi treba. Znači počneš ga razvlačiti (na kvadratićima) malo ga razvučeš pa ga opet centriraš da vidiš jeli OK, ako nije postupak opet ponoviš i tako dva do tri puta i pogodiš.

Napomena: taj medij koji koristiš možeš dotati u predloške: File>Select Paper...

tu si otvorio odabir medija na koji ćeš printati pa možeš dodati svoj (znači da sam zadaš određene dimenzije za bilo koji medij koji imaš)

klikneš na New i tamo ti zadaš dimenzije medija: Outer Size i Inner Size, pod Media name upiš ime pomoću kojeg ćeš ga lako prepoznati npr. Traxdata i OK.
Onda ga možeš selektirati za printanje i unositi covere na njega bez da podešavaš vanjski i unutarnji rub svaki put.
AC Thunder je offline   Reply With Quote