View Single Post
Staro 06.03.2007., 00:47   #229
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
(riješeno) Acronis True Image zeznuo partition table - stogod ti bila

dakle velika nesreca me azdesila . sve se desilo pa reklo bi se u trenu , u 21 00 sam jso mirno surfo internetom , da bi sat poslje jedva mogo upalit komp.
kaj je bilo..

imao sam nekih manjih softverskih problema sa kompom a perfekcionist kad su windowsi u pitanju kakav jesam , hti osam to rijesiti posto poto tak da sam isao restorat c particiju pomocu acronis true image. svi su nahvalili taj program ko ludi ireko bi covjek radit ce bez greske. da ne jadikujem previse , krenuo ja to restorat, kaze mi proram da resetiram komo , i napravim ja to , pocne o nrestorat , negdje na pol puta mi izbaci gresku da je file korumpiran (?!?!) i restarta se komp.
odonda naravno vise nisam mogao uc u windowse .. nis , formatiro ja tu aprticiju , ocu instalirat windowse , kopira on fajlvoe, ide se srestartat komp i izbaci poruku - partition table invalid , tak nes , uglavnom spominje se partition table . dalje sam iso instalirat windowse na drugu particiju , onu na kojoj imam sve vaznije podatke .. opet restrartam komp , opet invalid part.table . ludim . naso neku krtiju od 2 GB iz prahistorije , instaliro windoese NA TO . stavio ovaj hard uz taj od 2 GB , u windwosima normalno ocitava obje particije na tom moj glavnom hardu , i sve podatke lijepo ocitava!ja sam mislio da ce sve bit korumpirano ,kad ono sve radi normalno!samo je stvar u tom da nemogu instalirat windowse nataj svoj glavni hard! kazem , uvijek ibaci tu glupu poruku...
nije da ih ne zezeli instalirat , oce , al onda kad se restarta kompo i kad treba pocet prava instalacija - kao da ne prepozna hard.

help? ima to veze s master boot recordom ? da probam sad opet restorat c particiju s drugim backup fileom?imam ih vise jel..

fala svima , dajte pomagajte , ovaj WD je fakin uzasno spor
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote