View Single Post
Staro 06.03.2007., 00:41   #10
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Vi ste svi pukli ;-)
Proc vrijedi te novce definitivno , nema tu nikakve usporedbe između S939 i Socket A procesora , koji vam je k...
A i ova primjedba da nije Maserati , normalno da nije , kada je Socket A 2800 Barton izašo bio je Ferrari :-))

@Bruno
Barton pa da nije raritet, o čemu ti pričaš, to ima već kolekcionarsku vrijednost ima ih svega nekoliko koji su razasuti po čitavome svijetu i svega par u HR.
-->
"Kakve to veze ima? Probaj kupiti Maseratija iz 80 i neke, pa ces vidjeti da
kosta isto kao i novi Audi recimo." ovo nije moj komentar,
moj je ovaj ""Isus" wrote in message

> Majko mila koja usporedba...
>
> Ovdje je primjerenija usporedba Fićek iz 76 i Audi S4..

i još Nisam znao da procevima s vremenom raste vrijednost. Po ovome bi 486Dx2 66 sad vrijedio nekih 3000kn

Kad je Barton izašao točno prije 3,5 godine. I sad je zastario.
Inspired by Codiac ( on je imao ideju za taj komentar s izjavom da nekome za PI ponudi Venice i jedno 1000kn nadoplate )ovo je bio odgovor na ovu izjavu-->Vi ste svi pukli ;-)
Proc vrijedi te novce definitivno , nema tu nikakve usporedbe između S939 i Socket A procesora , koji vam je k...
A i ova primjedba da nije Maserati , normalno da nije , kada je Socket A 2800 Barton izašo bio je Ferrari :-))

@Bruno
Barton pa da nije raritet, o čemu ti pričaš, to ima već kolekcionarsku vrijednost ima ih svega nekoliko koji su razasuti po čitavome svijetu i svega par u HR.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote