Citiraj:
Autor horza
za ljude koji su čuli, a nemaju pojma o čemu pričaju, po stoti put ću samo napomenuti... rukavina nije popljuvao starcraft. nikada. popljuvao je broodwar koji je izašao kao nova igra, a zapravo po svim kriterijima odgovara najobičnijem patchu. i sasvim kvalitetno argumentirao što je popljuvao i zašto. eh sad, ako je netko nakon 10 godina (ili kolko već je prošlo od toga) napokon pronašao u njegovom tekstu neki argument koji ne stoji, neka to slobodno kaže. bilo bi lijepo napokon vidjeti zašto se digla tolka galama oko (po meni) zaslužene ocjene broodwara. ponovo ću napisati jerbo neki fakat ne kuže - broodwar je popljuvan - starcraft nije.
|
Nego tko su ti ljudi kojima ti to napominjes?
Aha popljuvao je brood war koji je trebao biti patch. Da te pitam jesi ti igrao starcraft i brood war ? jer ako jesi onda si trebao primjetiti da je u brood waru stavljena nova prica novi uniti i nove mape. Ako ti nije tesko definiraj mi pojam expanzije. I da jos jedna jaaaaaaako vazna stvar brood war nije imao cd kij znaci nisi bio primoran da ga kupis... Tako da bilo cije pljuvanje po tome je po meni ne smijesno vec zalosno..
Po tebi je mozda zasluzena ocjena brood wara jer negledas stvari sa logicne strane.
Inace Starcraft nije popljuvan vec je dobio manju ocjenu od igre koja nije ni do gleznjeva starcraftu... Argumenti zbog cega nije bio igra broja su meni iskreno bili presmjesni i u tome pogledu starcraft nije popljuvan vec mu je oduzeta titula najbolje strategije...
Nego Milentije sa kojim se ti to tocno dijelom slazes ?
Ti imas sada 18 godina ako je vjerovati profilu, pa da te pitam dali si procitao recenziju od starcrafta i broodwara jer eto meni je zanimljivo da se slazes oko horzinog posta ako ga nisi procitao sa svojih 9 godina...
i ponovno cu napisati neki necitaju sa razumijevanjem kada kazem da je netko pisao nebuloze u nekoj recenziji iza toga i stojim jer se drugacije neke stvari nedaju objasniti .