Citiraj:
Autor SRV
Dragi Mar, ako sve rupe pozatvaras, i stavis jedan ili dva venta da izbacuju zrak, sprijeda ti nece ni trebat vent. A ostale rupe(izuzev rupa za prednji vent) se zatvaraju UPRAVO zato da zrak ulazi SAMO sprijeda, inace ne bi imalo efekta. I ne treba nikakav tunel niti jaki ventovi.
Promasio si poentu. 
|
U načelu se čak i slažem s tobom ali za nas koji imamo bolje konstruirane (jer moja kanta je pekinezer kopija Raidmax Scorpia 868w) casove to i nije tako bitno da se zatvaraju otvori, čak naprotiv...
Ja recimo imam slobodne sve usisne utore (nema na njima ventova osim na stranici a to jer radi čipseta a ne radi usisa) i sve fino radi, jedino je fora što se mora BOLESNO pazit na to da se ne (po)remeti protok zraka koji ulazi kroz desnu stranicu (onu kod nosača za matičnu) loše rasporeenim kablovinjem jer TAJ zrak hladi mobo i čipset na njoj kao i dodatno driveove i dosta je bitan jer su perforacije mahom CJELOM visinom na boljim kantama...
Prednji usisni otvori su bitni za hardove ali ako se ima full hight kaveze i samo 1 ili 2 HDDa koji su dovoljno daleko jedan od drugoga oni se neće NIKAD tolko grijati da se oko njih treba posebno sekirati...
Naravno ako neko ima neki od onih jezivih užasa od caseova koje prave prosječne kineske no name firme to ne stoji...