View Single Post
Staro 05.03.2007., 17:02   #51
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Valjda budes javio kak bude sud prosao , jer parnicu sa t-com i vipom nisam cuo da je itko dobio u cjelosti , pa valjda budes sa tele2 bolje srece .
Nadam se i ja da ću bolje proći, skupljam već sve živo što mi šalju, a i našao sam još ajme ljudi koji su imali problema u to vrijeme pa ćemo vidjeti hoće li na našim "nepristranim" sudovima sve to proć

E da, ako uopće dođe do suda. Jer prijavio sam Tele2 inspektoratu (samo jednom jer stvarno ne vidim smisao inspektorata) i nakon te prijave sam dobio odgovor iz Tele2 vezano za moju prijavu da je sve s njihovim sustavom ok i da sve naplaćeno je stvarno i upućeno s mog broja. I onda sam se pomirio s sudom i čekam njihov potez slijedeći (ne tužim ih jer stvarno nemam novaca naganjivat se s njima, onako će biti jeftinije ). I onda mi iznenada dođe prije 2 tjedna od njih pošiljka jedna iz SZK. I kaže, vezano za prijavu inspektoratu (wtf, pa samo jednom sam ih prijavio i to su "rješili") uočili smo greške na računu te i te (one za koje sam im ja 4 i pol mjeseca neprestano tupio, a oni me svaki put odje... I ajd reko lijepo, nešt ide na bolje i gledam cifru koju su priznali koja je 5.51 kn na dug od preko 2000 kn.

Kontao sam im poslat pritužbu na rješenje i napisati samo veliko HA HA
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote