samo neka on nastavi s rakijom, nije jos presao granicu

covjek je u pravu, kakvi je barton raritet? ili bilo koji socA proc preko 2K+? tjedno ih vidim na prodaju barem 5 komada pojedinacno (jos vise u kombinaciji s plocama recimo) a osim newsa i ne pratim bas nesto oglase. reci ti sta hoces ali recimo novi venice se rijedje vidi. a kosta manje.
evo i ja sad trazim jedan socA proc i sve sto sam do sada dobio od ponuda su takve bolesne brojke. nema teoretske sanse da cu nekome dati 250-300kn za procesor isti ili nesto malo jaci od mog 2000+ kojeg sam prije dvije godine platio 200kn ili 2400+ kojeg sam dobio za onaj 2000 + hladno pivo. dakle 210kn

mogu ljudi pricati o nestasici, raritetima itd ali cinjenica je da tih procesora na trzistu ima posve dovoljno i ove prenapuhane cijene su samo posljedica pohlepe ljudi koji ih prodaju i budala koji puse njihove price. btw sta mislite da oni rade nakon sto vam prodaju 2500+ za 350kn? upale starog PII i surfaju? ne, nego za 300 kupe nekog venice-a i smiju se tjedan dana kako su dobili duplo jaci proc a jos im je ostalo za cevape i pivo u gradu.