View Single Post
Staro 05.03.2007., 01:32   #140
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Rijecanin Pregled postova
Upravo sam odgledao zadnju epizodu druge sezone i zaključak je slijedeći...

Pilot je fantastičan.... prva sezona je imala par dobrih (i par turbodosadnih epizoda).... druga sezona je od 20 epizoda imala par solidnih, ostatak se polako počeo pretvarati u bljutavu sapunjaru...

A sama 20ta epizoda je potpuno retardirana...

Mislim HALO=?!?!?!?!!? kome oni misle prodati tu priču?!!?!?!? HALOOOOO!?!??!?! Kakvo prekticiranje demokracije u trenutku kada je ljudska vrsta istrebljena.... kakvi izbori?!?!? kakvi novinari.... kakva sloboda tiska..... I za kraj KAKVO ŠUGAVO MORALIZIRANJE...... Uspiju zmajmunizirati izbore, i kao treba priznati grešklu.... radije nek svi pocrkavaju od cylonaca na onom smrdljivom planetu nego da se Predsjednica grize jer je eto, lažirala izbore protiv cylonskog kolaboratora.... LOOOOOOOOOOOL

Da ne spominjem da je ĆIF u stanju s brusilicom i par cijevi uz pomoć ekipe varioca i bragadora iz 3.maja za 10 dana napraviti stealth lovac (koji naravno leti po svemiru, na -270°C) ali isto tako nisu u stanju u roku od godinu dana napraviti hebenu kolibu nego su u mokrim i šugavim šatorima..!?!?!??!!

Brodovi za rudarenje?! brodovi za proizvodnju hrane?! baciše ih u željezo.... i prebacili se na cuclanje lišajeva na nenaseljivoj planeti...

Da ne spominjem da svi slušaju svodnika predsjednika koji je rentao dvije fufe!?.... BUUUUULLLLLLLLLLSHHHHHHHHHHHHHHITTT

Uostalom, kakav kreten moraš biti uopće pokušavati živjeti dolje.... u floti je bilo i privatnih teretnjaka, lijepo kažeš ekipi voZdra... tko hoće ostati nek ostane, ja odoh dalje... i tako kad god te netko napadne možeš skočiti bilo kada bilo gdje bez da taj ima pojma kamo si utekao...

Kakvo razočarenje.... jao...
a je ga ti napriča... ali dobar post ima tu istine.
Ali počmemo li o ovome opet raspravljat ispast će kao ono gore. Daj malo prihvatite činjenicu da je serija realna. Ali ne realna u odnosu na pravi život već realna u odnosu na druge serije istog žanra

btw. zadnje epizode su loše