Citiraj:
Autor Vuco
To je onaj Rukavina kojega su popljuvali i radi recenzije Starcrafta ako se dobro sjećam
Budem doma pokušao pretražiti, pa ako nađem budem javil 
|
Zahvaljujem
Citiraj:
Autor KnezTame
sorry kaj ti neam za ponudit neke pametnog, al ono cisto me zanima zake ti to treba?
pa igra je stara vec ima skoro 4 god, a sem toga, da nebudes igro zbog necije recenzije nema bas smisla...
|
Jeste da je to igra stara 4 goiden. Igram ja nju aktivno na Battle netu, ali nije fazonu igri nego u Damirovom tekstu.
Citiraj:
Autor Codiac-
inace taj rukavina je imao tako debilne izljeve u recenzijama starcrafta i warcrafta da je to nevjerovatno.
dobro se sjecam da je warhameru dao ocjenu 98 ak se nevaram a starcraftu oko 80 kao warhamer je bolji....
danas u svijetu starcraft igra oko 4mil ljudi a turnira ima nebrojeno puno sa obzirom da je to najbolja strategija ikada.
sto se tice warcrafta napravio je recenziju kao "mesar" "frizer" i jos neke gluposti ako ju nisi vidio iskreno ni nemoj jer je prejadno...
mislim da frend ima taj broj pa bi mogao mu reci da ti posalje.
|
Treba mi bas zbog tog mesaa, frizera, grobara i ne znam ko je jos bio utu. Nekada ranije sam ja nasao tu recenziju skeniranu na njihovom forumu, ali kada je forum pao prpala je i ta skenirana vertzija.
Citiraj:
Autor horza
za ljude koji su čuli, a nemaju pojma o čemu pričaju, po stoti put ću samo napomenuti... rukavina nije popljuvao starcraft. nikada. popljuvao je broodwar koji je izašao kao nova igra, a zapravo po svim kriterijima odgovara najobičnijem patchu. i sasvim kvalitetno argumentirao što je popljuvao i zašto. eh sad, ako je netko nakon 10 godina (ili kolko već je prošlo od toga) napokon pronašao u njegovom tekstu neki argument koji ne stoji, neka to slobodno kaže. bilo bi lijepo napokon vidjeti zašto se digla tolka galama oko (po meni) zaslužene ocjene broodwara. ponovo ću napisati jerbo neki fakat ne kuže - broodwar je popljuvan - starcraft nije.
|
Potpuno se slazem sa ovim.
Damir je bio i ostaće legenda. Kakvih je on samo recenzija imao jooooooooj. To je bilo da se upisas od provala,poredjenja, potpisa isod SS-ova... pogotovo one kratke recentij (po 2 na jednoj strani) u Hackeru.