Citiraj:
Autor MIK
Ono što se dešava u kontejneru je zatvoreni sustav ali odnos kamona kontejnera i podloge više nije zatvoreni sustav.
Sami uzgon mora biti veći od mase ptice kako bi ptica poletjela. Sami pritisak od uzgona se prenosi sa plohe kontejnera na kamion te konačno na podlogu. (ključno je da se to desi prije dolaska na most) Ptica koja leti stvara jako mali uzgon i vektor smjera nije vertikalan. Ptice postaju potencionalna energija.
ODGOVOR JE: DA
|
Jel tebe zrak diže na gore,kad recimo mlataraš rukama...

Uzgon je stvar tekućina...

Mislim pročitao sam sad sve,i stvarno ima bisernih odgovora u globalu...

Inače
slažem se s Rakom...
Nego komentar-dva... :
-jesu to ptice ili pilići BROJLERI ili pak kokoše šta prelete max. metar-dva..to stvara veliku razliku u sili vazdušno-težinskog omjera...
- taj šofer šta vozi to je fakat neki glupan aa...

Riskirat pošiljku,kamion i konačno,ali ipak ne i najgore (obzirom da će biti glupan manje na svijetu...),riskira i sebe...ili mu to nije ni bitno...čovjek mora saznat odgovor pa će probat stim kamionom preć aaa?;pa kud puklo da puklo..

- Dobar način za švercanje kakve robe,droga,škampi...

Idemo recimo u Italiju i imaš prijavljeno - prevozish ribu - a onda unutra i gomila ptica,svakoj na noge svezan po jedan škamp...i sve štima sa težinom,nisi u pretovaru jer uzbuniš ptice da lete i usput nose škampe...
Izvinte ekipa,ali morao sam malo na za.je.banciju okrenut,od sinoć nisam svoj;a vidim ovdje odgovora bisernih i svega,bash me nasmijalo i inspiriralo da i ja prospem malo pameti ko' đubra po livadi...