Planiram prelazak na am2 i sad sam u nedoumici koju plocu uzet. Plan je da ta ploca sluzi minimalno 2 godine jel nemam vise zivaca za stalno mjenjanje komponenata(mjenjat cu samo proc kad postane slab i grafu kad se srede cijene dx10) sli me ne zanima. Gledam po furumu i na jos par drugih 2 ploce se isticu najvise dfi Ultra M2-II. i asusm2n-e. tu jos ulazi u obzir i abitova kn9 ultra. Ploca mora biti stabilna, naravno i clock pozeljan ali nije sad bitan svaki mhz, vise od 3 sata utora(usput pitanje ako se ne varam na svim plocama su sata 2 utori pa me zanima jel se na njih moze spoji obicni tj. sata disk jel imam jedan sata 2 a drugi sata?), i da nema problema sa pregrijavanjem chipseta(na asus i abit plocama mi se svidja pasivno hladjenje jel ipak imam malo ostriji sluh, pa me zanima koliko su dobri ti pasivci). Slobodno stavite link ak ste negdje citali dobre rewieve o tim plocama. Naravno i druge ideje su dobro dosle ne moraju bit ove 3 ploce.Lova koju bi dao je oko 800kn. naravno 100-200kn vise manje. Gledam vec par dana po netu i nigdje da nadjem nekakav tekst di bi rekao to je to idem po tu plocu. Hvala svima unaprjed i sorry na malom duzem postu ali zelim bit siguran da kupujem pravu stvar a ne da za par mjeseci skuzim da to nije ono sto sam htjeo.