View Single Post
Staro 03.03.2007., 16:24   #22
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
o kojem se to firmwareu radi i jer mozda ima sto novije ? ja sam malo guglao , ali nista nisam konkretno nasao.

Preko Nero br se da lijepo utisati ,stavio sam na cd-e samo 10x i vise ni ne znam da radi uopce .
Eh, malo sam izgubljen, na koji firmware misliš? Ovaj od moje prže? Ako da, to ti je Hitachijeva verzija firmwarea RJ11. Inače je original verzija RL00 i zasad nije bilo update-a, što znači da se flashanjem na Hitchi firmware zasad ne može vratiti na LG firmware.

Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Jos cu pobudaliti pa i to cudo kupiti i ovako imam snimaca kamaru, neki dam mi naleti skoro nov Benq 1640 nije snimio puno medija jer je bio na jednom office racunaru gdje su radili likovi kojima je to visa matematika.
Nakraju sam nabavio eksterno kuciste i ugradio ga unutra radi isto kao i ovi sto su u racunaru nema razlike a sto je najvaznije svaki je drugaci pa nema problema za medije ako jedan nece ima ko hoce.
Ah, meni su 3 komada taman... zato sam izbacio DVD-ROM. BenQ snima CD-ove, testira kvalitetu i snima poneki DVD (ako je neki medij kojeg LG ne voli, a BenQ voli), stariji LG je speedpatched pa služi za čitanje (brz i pouzdan), a novi LG služi za snimanje DVD-ova. Još da BenQ nema taj konflikt s LG snimačima pa da realnije pokazuje kvalitetu snimanja... baš bih si mogao uzeti jednog LiteOn-a ili Samsunga samo zbog skeniranja...

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote