Citiraj:
Autor SPLiFF
moze pitanje?
gdje da poslusam razlicite zvucnike na razlicitim pojacalima?  po mogucnosti u blizini osijeka  Pada mi na pamet jedino Ekran - ali opet kako cu ih tamo cimati da mi prespajaju zvucnike jer ja zelim cuti sve kombinacije 
|
Slobodno odi u Ekran, Goran će ti sve spojiti nemaš nikakvog beda , dečko je fenomenalan, savjeti vrhunski, to je trgovina u kojoj stvarno volim kupovati.
što se tiče Džamo i sličnih zvučnika.... što reći... ako očekujete kvalitetu onda ne očekujete Jamo, ak vam je tak svejedno onda ok....
Ove fore sa "kupuj to odmah" su totalne gluposti. Čovjek treba poslušat zvučnike i to na svom sadašnjem ili budućem pojačalu da bi znao dali će mu to dobro svirati. Zaboravljate zvučničke kablove i interkonekciju, gdje je to nestalo? Zamislite da ja na svoje Celestione spojim nekog "lampaša" , onako predpojačalo i pojačalo od 30 000 kn, na šta bi to ličilo. Poanta je da se vrlo lako napravi overkill i pokažu se sve mane pojačala odnosno sve njegove vrline. mora se naći neka umjerensot. Zatvoreno pojačalo malo otvoriti otvorenim zvučnicima isl. ali to se može postići samo slušanjem sustava.
Dakle, Legendarni moj savjet ti je da poslušaš sustav i da zvučnike ne kupuješ u VE-Mulju ako ih nemožeš čut, a i pojačalo također jer je to vrlo riskantno. Osim ako nisi audiofil, i bitno ti je samo da imaš onako, koloko/tolko dobar sustav, onda ok.