View Single Post
Staro 02.03.2007., 20:56   #10
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Joj opet vidim ima forsera 7600GT i nekakvih shadera 3.0..stoputa sam rekao kupite si lijepo Xbox360 i igrajte taj vražji Splinter Cell sa shaderima 3.0 kad su oni tako bitni,da ne možete noćima spavati bez njih..za 800kn ovo je super kartica,da se razumijemo,tv tuner joj je vrhunski..i sam po sebi je bar 300kn vrijedan..a za 500kn ovakvu novu karticu sa 2g garancije uzeo bi svatko..

I bez provala da je jedna kartica drugoj ili nije,do dijelova tijela tipa peta,koljeno,rame..jer su to zbilja gluposti..postoje deseci foruma i reviewa tih dviju kartica i korist će se u pravilu kretati na stranu 7600GT od igre do igre max 7-10fpsa..stvarno ne vidim razloga da se zbog toga spominje,duplo bolje,triput bolje..koljeno,ovo ono..lijepo mir..za 800kn dobit novi AIW uz solidan X800 chip za medium igranje još bar godinu dana..to je super potez..ionako AIW serija ima oduvijek svoje kupce,bez obzira izašli shaderi 5.0 ili 55.0...tako svejedno..te kartice će se prodati..

Ja svoju X800tku ne bi dao za ništa jer je raritet..XT PE..i igram sve na high..i smijem se..tko se opterećuje nekakvim shaderima kad imaš 30fps na 1024 u svakoj igri...i to na high..lijepo se opustiš i chillaš...
thedream je offline   Reply With Quote