Citiraj:
Autor BASSFREEK
Jamo su dobri zvučnici zvučnici za nabijanje ali mission su više za pravi hi-fi ugođaj, jako muzikalan,detaljan.Bok
|
Ma daj ne baljezgaj gluposti, baš me zanima koje si modele Jama poslušao kad pričaš ovakve stvari. Otkad je to Jamo za nabijanje? Kad uđeš u disko, jel vidiš da koriste jamo zvučnike, subove i ostale stvari? Ne, vidiš PAudio, Magnata, Bose, Phonic Mar, Yamahu i druge marke. Jamo je firma koje svoje proizvode nudi u širokoj paleti, od najniže klase, pa do vrlo visoke (ne i najviše), za kućni hi-fi i home theater ugođaj. Otprilike vrijedi uzrečica koliko para toliko muzike, pa tako i ovdje, bez obzira dal to bio Jamo, Mission ili šta drugo. I šta ste se svi uhvatili tih bowersa? Pa nije to jedini dobar zvučnik koji postoji.
@ legendarni:
Ako si dosad imao neke kompjutorske zvučnike, bilo što da uzmeš biti će ti avion naprema tome što si imao. Ovo govorim iz vlastitog iskustva, imao sam neki mali Genius 2.1 sustas prije nego što su doma stigli Dynaudiovi zvučnici i staro Technicsovo pojačalo od 20 kg. E, to je sviralo predobro! Zvuk je bio precizan, čist, bas je odlično udarao. Svakako s Missionom nećeš pogriješiti, no za reciver bi ja pogledao negdje drugdje.
I neznam zašto se svi groze kupnje polovne audio opreme, pogotovo zvučnika, jer za smješnu cijenu (u odnosu na noce) možeš dobiti odlično očuvane zvučnike (a i ostale komponente) koji sviraju bolje nego većina hi-fi entry level modela u dućanima. Mislim da je moja kupnja polovnih Jamo Classic 6 zvučnika jedna od najboljih investicija koje sam napravio. I ne zaboravi da ti sva kvaliteta zvuka pada u vodu ako budeš slušao mp3-ice na tom sustavu, jer onda ti je zapravo svejedno što uzmeš...