Citiraj:
Autor immoRt4L
Ako je taj server od tog free weba na unixu, onda ti Index.html i index.html (prvo slovo veliko - malo) nisu jednaki. Probaj s filefillom još jedamput, ali preimenuj Index.html u index.html, ja koristim filezillu već duže vrijeme i nikad takvih problema.
|
Server je na unix-u, ima i neki na windowsima, ali se moraš javljati na neki mail a i mislim da taj na win-u nije đabe

.
Isprobavao sam ja i sa malim i sa velikim slovima, ama baš sve. Ali velim, kada je prebacivao, sve (kasnije sam skužio da je osim index.html i ostale stvari, poput slika, da su imale veličinu 0; a upload je trajao normalno, kao da se prebacuje normalna veličina)
Velim ti, uspio sam i ja jednom sa Filezillom, ali nisam zapamtio postupak
Citiraj:
Autor KnezTame
Ehh T-comov free web, kolko sam ja zivca izgubil s tim...
Enivej imas vise razloga
1. ko sto je Imortal reko, velika i mala slova, znam da meni nije radilo jer mi je index pisalo velikim slovom
2. pise ti tam na stranicama od T-com, gdi ukljucujes opcijeu da os imat free web, kak moras uploadat na net, znaci u postavkama FTP klijenta moras nest isljucit, odnosno isljucit, ne sjecam se vise, samo znam da to tam pise
ja koristim SmartFTP i s njim sve radi, a i besplatan je
|
Je, jučer sam cijeli dan izgubio na tome, ali eto, napokon radi, sa CuteFTP-om onako postavljenim, sredio sam si već site.
Da, piše u opcijama da se mora uključiti Passive mod (ili negdje firewall mode) i to sam ja imao uključeno u Filezilli, spojio sam se na host, ali štekalo je u prebacivanju, kao što rekoh.
Velim ti, sve postavio kako treba i Filezilla nije šljakala. Onda instalirao CuteFTP i on nije šljakao (nije se htio spojiti na host uopće). Onda sam ga malo poštelao i sada sve radi fenomenalno.
Stranica mi je koma

jer nemam ideje nit volje to uređivati, ali eto, malo po malo me to hvata pa će jednoga dana to sve puno ljepše izgledati (nadam se).
@ mat
Hvala, budem probao, to jesam nešta pokušavao, ali me nonstop pitalo za username i pass (a ukuco sam ga).