02.03.2007., 17:00
|
|
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Svaki zvucnik se treba najprije poslusat i to na razlicitim pojacalima pa utvrdit koji je za sta. Imam doma jamo 5.1 koje sam dobio kao poklon u nekim novinama i sta da kezem ? Jamo je zakon jer su besplatni? Ma dajte molim vas. kad maknem slusalice s glave bolje se cuju od ovih jamo koje imam. To je steta uopce spajat.
Zato kazem,pogledajte si cijenu, odite poslusati i onda ocijenit jeli vam pase zvuk ili ne. Svako ima svoje guste,nekom valja,nekome je svejedno,a neko trazi savrsenstvo.
Ontopic:
O missionu imam odlicno misljenje. Cuo sam svakakve i sa missionom ne mozes pogrijesit. Kod njih je DOSLOVNO koliko para toliko muzike. Sto ih vise platis to su bolji. Eh sad,koliko ces novaca odvojit to je druga stvar.
O B&W,Kef,Wharfedale, itd itd mozemo razglabati do sutra. Sve ih treba poslusati pa izabrati sebi najbolje. ALI PAZNJA!!!! Kad idete poslusati zvucnike,obavezno nek ih trgovac spoji na neki po mogucnosti ISTI ako ne bar SLICAN sustav koji vi imate doma. Da ne bi bilo " u trgovini se bolje culo", jer su mozda u trgovini spojeni na neki odlican sustav Marantz,,NAD,Onkyo,ROTEL i slicno a vi doma imate neki 5.1 DVD player s integriranim pojacalom od 299 kuna. Obavezno pripaziti na to.
@legendarni
Na tvom pioneeru neces dobiti vrhinski zvuk. Zvuk ce ti biti solidan,ali ako nisi prezahtjevan korisnik bit ces zadovoljan tim Mission zvucnicima. Ako si zahtjevniji korisnik ,rijesi se tog pioneera i uzmi nesto bolje.
|
Možemo li znati o kojim se slušalicama radi?  nemožeš uspoređivat slušalice i zvučnike. mission je dobar ali ne predobar, za pare koliko oni koštaju kupe se bolje kutije. kao što su rekli odi poslušat neke zvučnike pa odluči. ja bih kupio ove jamo što sam ti preporučio jer sam ih čuo i sviraju yebački, spojeni na yamahu rx 557 koju ću (nadam se) kupit za kojih 5-6 mjeseci za male pare.
|
|
|