ova zadnja slika (rupa u zidu) vodi u dnevni b.; iza zida se nalaze tv, zvučnici tj kabeli idu ispod lajsne od parketa pa se ne vide
ali kako sam bio (i jesam) mazohistički nastrojen želio sam i ovaj htpc umrežiti sa ostala 2 kompa na drugom kraju kuće pa sam:
1. skinuo sve lajsne od parketa u dnevnom b. kako bih skrio kablove
2. imam i jedna vrata koja su me najviše i namučila pa sam morao skidati i ukrasne lajsne sa njih a zatim kako je bilo više kabela (antenski,mrežni i kabeli od zvučnika) morao sam malo štemati i dlijetom dubiti štok kako bih sve ugurao a opet da lajsna sve prekrije
3. nakon "premoštenih" vrata probijanje zida (hilti i udri´) i evo kabela u mojoj sobi
4. dizanje lajsni 7-8m opet ali onih od laminata koje su mila majka jer nisu zalijepljene lakom za parkete
5. opet hilti i isti postupak kako bih probio opet pregradni zid do druge sobe (sada samo za antenski i mrežni)
6. dizanje opet lajsni 7-8m
7. BALKONSKA VRATA

!!!!!!!! bušenje ispod njih na fugu od pločilca i guranje antenskog kabela, onaj mrežni je produljen još metar dva i spojen na komp u toj sobi
KRAJ POSLA i GAJBE PIVA
što je najgore, sam sam više-manje stavljao elektro instalacije i KONJ-JA nisam se sjetio ostaviti par praznih el. cijevi u podu za ovakve stvari....