View Single Post
Staro 01.03.2007., 21:38   #1
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Upload vlastite stranice na T-comom Free web host

Zdravo

Mučim se sa podizanjem vlastitog site-a na Free Web uslugu kod T-com-a. Ono kaj imaju svi ADSL korisnici pravo na 25MB za upload vlasitih stranica.
Za izradu amaterske vlastite stranice koristim Frontpage 2003 (Ja sam doslovno početnik, nemam pojma ništa, a Frontpage mi je za takvo što dovoljan pošto o nekim iole malo naprednijim stvarima nemam pojma, pa mi ovaj click-and-add dovoljan ).

Za upload koristim Filezilla-u (a tu su ga spominjali kao superiška program). Sve je super, mogu se spojit na host, uploadat na njega gore fajlove ili kaj ti ja znam, ali problem je što ne mogu vidjeti ništa kada to uploadam gore.

Napravio sam sve kako treba, prva stranica mi je index.html (ovo je obavezno), napisao običan tekst, sejavao to kao takvo (index.html), uploadam Filezillom i onda kada pokušam otvoriti nema ničega.

Čini mi se da je problem u tom što kada uploadam index.html koji je težak npr. 500 byta, tamo u Filezilli kad pogledam kaj je na hostu, piše da je težak 0 byta

Evo Vam slikica:

Dal je to nekaj Filezilla usrala ili sam krivo sejvao sa frontpage-om ili je to do host-a ?

Ne kužim. Jednom sam čak i uspio da otvorim stranicu, ali nisam upamtio kako sam to uspio

Ajde, ako netko ima za pomoć, dobro bi mi došla.

Pozdrav momci

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 01.03.2007. u 22:53.
Vuco je offline   Reply With Quote