View Single Post
Staro 01.03.2007., 21:28   #1
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Misteri-grozni disk!!??

Naime, na jednom lapu sam skidao "jako lijepi rad jednog klinca" koji se naziva password u biosu i na hardu..resetirao sam bios izvadivši bateriju i svi passwordi su se pobrisali, stavio sam windows cd..počela je instalacija do onog djela gdje se pokaže na koji se disk instalira OS..no pisalo je da samo postoji 7 giga na disku i da se windozi ne mogu instalirati na tu particiju..a particija se nije mogla obrisati..praktički nije se mogla izvršiti niti jedna komanda osim izaći iz setupa..
.sljedeće sta sam napravio je pokrenuo Acronisov Tool za disk i u njemu ga particirao i formatirao (što je trajalo brutalno dugo)..ušao u setup windowsa..sve se instaliralo bez bada..pokrenuli se windowsi i sve super..radi.
No, danas upalim lap da cu instalirati mu jos neke programice i comp se nece da upali..odvrti onaj pocetak s podacima compa i napise "no operating system"..i to je to..ništa..ne diže sistem..kao da sam ga formatirao..

Kada zelim instalirati ponovo xp..ponovo nece formatirati iz XP setupa nego moram s acronisom..nije valjda da je disk prdnuo..ili je moguce da je nekakva zastita na disku???