View Single Post
Staro 01.03.2007., 12:58   #36
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
joj

izvadio sam 4 prava zdrava zuba (viska)... po 2 u komadu. Naravno 2, 3 injekcije i sve 5 :P

A aparate sam nosio od negdje 8. godine zivota pa do 14. znaci 6 godina

Prvo preko socijalnog one preko noci. Ti su bili jako losi i pucali su cesto, raspadali se. Jos su mi i sj3bali zube ma joj. I neka kravetina mi bila ortodontica. Onda sam negdje u 7. osnovne otiso u madju (u Mohac). Od tad sam se preporodio, em je jeftinije, em zenska zna svoj posao

Tamo sam prvo dobio (kupio) one preko noci... onda je njih nadogradila nekim sranjem sto izlazi iz usta i to se zategne nehim gumama za gace (one siroke ) i karikama LOL smeta dok spavas, ali jedno 10 puta brze djeluje (cjelu celjust sam morao pomicat unazad). Onda sam na kraju 8. osnovne dobio fixni, onaj sto stalno nosis i nemos ga skinit. E to je ***ada, izrezes si usta iznutra, hrana upada i tako... Ali eto taj sam nosio malo manje od godinu dana i rezultat je bio fenomenalan Godinu dana u usporedbi sa onih 5 nije nist. Jos sam i placao na "rate", nisam morao sve odjednom. I svaki pregled normalno. + gorivo, i svejedno me izaslo nekih 50% jeftinije :P

mrzim zubare i btw. popravljo sam zub najmanje 20 puta... nikad se nisam sjetio trazit inekciju

i da, da ne bi mislili da svi moraju ovo prolazit - ja sam bio specifican slucaj, eno moj otisak stori u ortodontskoj ordinaciji u Osijeku
SPLiFF je offline   Reply With Quote